SOLPANELER
FÖR EN NY GENERATION

Solceller – Villa

Solceller bidrar till ett mer hållbart samhälle och är en gynnsam investering för villaägare. Genom att sänka driftskostnaderna med solel ökar möjligheten för fler potentiella köpare att få lånelöfte, vilket även höjer fastighetens värde.
Processen för att skaffa solceller är enklare än många tror.

Vi hanterar allt från projektering till komplett installation.
Att satsa på solel är ekonomiskt fördelaktigt för plånboken. Den producerade solelen är gratis att använda och överskottet kan
säljas till elbolaget för extra inkomst. Solcellerna minskar även sårbarheten gentemot osäkra elpriser.

Eftersom alla hus är unika är det viktigt att välja en erfaren installatör för att maximera resultatet av er solcellsanläggning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter platsbesök för att säkerställa att ni får bästa möjliga system för ert behov. Som privatperson kan man dra nytta av Grönt teknikavdrag och statligt stöd för varje såld kilowattimme, vilket bidrar till att sänka inköpskostnaden och öka lönsamheten.

Rött garage med solpaneler

Guiden till din egna solcellsanläggning, steg för steg.

 • Kontakt

  För att ta nästa steg inom solenergi, skicka in en intresseanmälan eller ring vår solexpert på 010-200 45 70. Vi besöker er för att mäta upp och diskutera era behov och förutsättningar för att skapa en anpassad lösning.

 • Offertförslag

  Efter att ha träffat vår solexpert kommer du att få ett offertförslag med solceller anpassade för just ert hus. När ni bestämt er för att gå vidare med denna offert går vi till nästa steg.

 • Kontrollmätning och projektering

  Elektrikern gör nu en föranmälan till ert nätbolag, följt av projektering och utvärdering av snö- och vindbelastningar. Vi väljer svensktillverkade montagesystem och produkter anpassade för det nordiska klimatet.

 • Montage och elinstallation

  När materialet är levererat, kontaktar vår montör er för att boka monteringsstart. Efter monteringen installerar vår elektriker växelriktaren, hjälper er med appen och förklarar anläggningens funktion. En klaranmälan görs till ert elnätsbolag och när ni får klartecken kan solanläggningen börja producera energi!

Just nu har vi solcellskampanj till alla villor, passa på!

Solpaneler Duo Sol
 • Vi väljer noggrant produkter och prioriterar kvalitet, effekt, garantier, hållbarhet och pris vid våra inköp.
 • Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av paneler, växelriktare och batterier i olika prisklasser.
 • Våra svensktillverkade montagesystem är robusta och klarar våra tuffa nordiska förhållanden.
 • Vi strävar alltid efter att skapa den bästa möjliga solenergianläggningen för dig som kund, med hänsyn tagen till dina unika förutsättningar.
Hi-Mo6 430W full black
Hi-Mo6 430W full black
Aiko Neostar 2s+ Glas-glas