Spara pengar
på ditt batteri

Batterier – Villa

Genom att investera i ett solcellsbatteri kan du effektivt lagra din överskottsel och använda den vid behov istället för att sälja den till lägre priser till elnätet.

Detta inte bara rustar dig för ökande elpriser, utan bidrar också till en mer hållbar värld. Fler och fler väljer att installera batterier tillsammans med sina solcellsanläggningar, och det är inte svårt att förstå varför.

Med ett batteri kan du spara pengar och dra nytta av förmånliga skattereduktioner samtidigt som du får en stabil och effektiv energiförsörjning. Hos Duosol är vår prioritet att hjälpa dig minska din elförbrukning och maximera din besparing.

Med ett solcellsbatteri kan du skapa ett energieffektivt hem och ta kontroll över din elförbrukning genom att köpa billig el och lagra den för senare användning. Dessutom kan du även tjäna extra pengar genom att ansluta ditt batteri till elnätets stödtjänster.

Hos Duosol är vi redo att guida dig genom hela processen och säkerställa att du får en kostnadseffektiv och hållbar lösning för ditt hem.

Stödtjänster

Med solceller och batteri kan du inte bara generera din egen el, utan även bli en del av ett virtuellt kraftnät (VPP) och bidra till att balansera elnätet. Genom att ansluta ditt batteri till stödtjänster som Flower och CheckWatt kan du hjälpa till att stabilisera det svenska elnätet och samtidigt tjäna pengar varje månad.

Svenska Kraftnät har i uppdrag att säkerställa att elnätet alltid är i balans och har rätt frekvens, och för att reglera detta behöver de olika typer av stödtjänster. Genom att ansluta ditt batterilager till virtuella kraftnät kan du som privatperson, bostadsrättsförening eller företag få ersättning för att bidra till elnätets stabilitet.

Hur stor ersättning du får beror på kapaciteten hos ditt batteri. Med vår hjälp kan du göra skillnad och samtidigt dra nytta av ekonomiska fördelar.

Flower Checkwatt
Batteripaket