Maximera din intäkt och bidra till
elnätets balans!

Batterier – Företag

Nu kan din verksamhet inte bara dra nytta av solceller utan även bli en aktiv deltagare på marknaden för stödtjänster, vilket gör din investering ännu mer lönsam. Genom att installera batterilager kan ditt företag delta i marknaden för frekvensreglering och få betalt från Svenska Kraftnät. Vi erbjuder skräddarsydda stödtjänster för allt från bostadsrättsföreningar till industrier och solparker. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Hur kan ditt företag tjäna pengar på stödtjänster?

Svenska kraftnät har en viktig uppgift att säkerställa att det svenska elnätet alltid är i balans och har rätt frekvens. Genom att ansluta ditt batterilager till ett virtuella kraftnät som Flower eller CheckWatt, kan du som företagare få betalt för att bidra till elnätets stabilitet. Ersättningen du får beror på kapaciteten hos ditt batteri.

Genom att använda smarta kraftstyrningslösningar kan du effektivt minska ditt företags beroende av elnätet och samtidigt maximera din energikonsumtion. Genom att lagra överskottsel i batteriet när elpriserna är låga och använda den under dygnets peaktider, kan du minska dina elkostnader avsevärt och öka ditt företags intäkter.

Vi på Duosol är här för att hjälpa dig att göra din verksamhet mer hållbar och ekonomiskt lönsam. Kontakta oss idag för att ta ditt företag till nästa nivå inom energiförvaltning och bidra till ett mer stabilt elnät!

SAJ Företagslösning
Flower Checkwatt
Huawei företagslösning