SOLPANELER
FÖR EN NY GENERATION

Solceller – Företag


Solenergi är inte bara ett smart sätt för företag att minska sina kostnader, utan också ett kraftfullt steg mot att minska beroendet av fossila bränslen. Med solceller kan företag producera energi under dagtid när produktionen är som högst, vilket effektivt sänker elkostnaderna. Utöver ekonomiska fördelar signalerar investeringen i solenergi att verksamheten är modern och resurseffektiv, vilket kan förbättra företagets image.

När ditt företag väljer solenergi finns ingen konflikt mellan ekonomi och hållbarhet. Det som är bra för klimatet är oftast också lönsamt för företaget och gynnar både anställda och kunder. Genom att jämföra solenergi med andra investeringsalternativ kommer du upptäcka dess fördelar för både din verksamhet och planeten.

Oavsett om det är ett köpcenter, en livsmedelsbutik eller en tillverkningsindustri så är solceller en smart investering för företag. Med solceller kan ditt företag spara pengar samtidigt som det minskar sin miljöpåverkan. Våra erfarna installatörer på Duosol kan hjälpa ditt företag att implementera solceller och skapa en hållbar energiförsörjning för framtiden.

Soceller företag
Solpanel Longi 575 Hi-Mo 7
  • Vi väljer noggrant kvalitetsprodukter och prioriterar kvalitet, effekt, garantier, hållbarhet och pris vid våra inköp.
  • Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av paneler, växelriktare och batterier i olika prisklasser.
  • Våra svensktillverkade montagesystem är robusta och klarar våra tuffa nordiska förhållanden.
  • Vi strävar alltid efter att skapa den bästa möjliga solenergianläggningen för dig som kund, med hänsyn tagen till dina unika förutsättningar.
Longi Hi-mo6 530W